HVAD LAVER JEG NU ????

HVAD LAVER JEG TIL HVERDAG ?????

Da jeg kørte taxa inden jeg blev invalide pensionist , havde jeg vagt 12 timer om dagen , med 6 dages uge , og der kunne jeg godt nå at hjælpe til herhjemme , besøg kammerater - familie osv...

Nu går jeg blot og tager det i et meget stille tempo , for kroppen ville , simpelthen ikke følge med længere , ben - fødder - arme - fingre kramper og gør mega ondt hele tiden.

Jeg har det sådan , at jeg hverdag , skal igang , ellers kunne jeg sagtens blot ligge i min seng , men jeg skal op og i bad , og se film , tjekke mail - facebook - og høre lidt på min amatørradio hver formiddag.

Og over middag hver dag ville jeg gerne have 2 timers hvile , imellem kl. 13.00-15.00 , for ellers er jeg så træt til aftensmad, at jeg er klar til at gå i seng.

Folk skal huske at sige fra i tide , imens man kan , for når man er 40-45 år , og kroppen er som en på 80-85 år , og siger stop igen og igen. 
Jeg ville gerne hjælpe folk stadigvæk i det omfang at jeg kan , og siger fra i tide imens jeg stadigvæk kan , ellers knækker jeg helt sammen.

Hvis jeg skal lave noget herhjemme , ville jeg helst klare det selv , men tager det i mit tempo , og hader rod og uorden ,så tingende skal være på sin plads hver gang , jeg er færdig med noget.

Min bil og værksted skal se ordentligt ud , mit hjem skal se indbydende ud , så at folk kan komme uanmeldt uden at stå i rod og skrald , og jeg hader at der er nusset og møgbeskidt omkring mig.

Elsker at have mit tv til at stå og køre med gamle danske film på hele dagen , så føles tiden ikke lang.

Og jeg elsker at sidde i min gode stol med min damper og en god kop kaffe , og beder meget sjældent om hjælp , for jeg ville selv.

Jeg har været igennem afprøvning af smerte medicin på skørping smertecenter , og jeg havde et krav , jeg ville kunne køre bil , jeg elsker nemlig at køre bil , og så skal det være lovligt for politiet at jeg må køre bil , så jeg får Methadon i depot hver 8 time , som er 150x stærkere end morfin, og det må jeg lovligt køre på. 
Plus at det sagtens kunne være meget højere dosis , for at jeg er smertefri , men så må jeg ikke køre , så heller gå rundt med nogle smerter og må køre !!!!

Jeg har prøvet : Dolol-Profen-Ibuprofen-Morfin-+ 250 andre slags medicin typer , som for mig er set samme som at spise A vitamin. 
Jeg hader og høre folk klynge om hvor ondt og træls de har det , for jeg siger aldrig noget , for så ville det blive en jammerdal herhjemme.

Og folk kan gå til lægen og blive henvist til smertecenter , hvis de har så ondt som de går og siger.

Eller er det bare opmærksomhed...... de savner ........

Jeg har selv passet min datter som helt lille , og vi har været 5 børn , hjemme , så folk der ikke kan finde overskud i hverdagen fordi de har 1-2 børn og det er så og så besværligt at få enderne til at nå sammen , men man skal hjælpes ad , og give hinanden masser af alene tid , og de folk der er så underkuet og underdanig at de ingenting må for modparten , skulle nok have fundet sig en anden partner nu !!!!!

Inden de kører sur i hverdagen , og intet må...

Min kone og jeg , har været igennem 15 mislykket på at få et barn , og det ville så ikke lykkedes , der er intet galt , men det ville bare ikke , men derfor kan man godt have et godt og lykkelig liv og hverdag , og man behøver ikke have det samme som naboen , og andre i familien , tænk blot på briller og forsikringer - møbler og tv , det skal ikke blot være fordi andre har de og de mærker , men være fordi man godt kan lide den model man har.

Penge kan ikke købe et godt helbred , og man får det ikke bedre , ved at have mange kroner stående i banken , fordi man kan prale med hvad man kan købe. 
Den dag man bliver sygemeldt , skal man alligevel have tømt alt inden man kan få hjælp af kommunen , plus at være førtidspensionist i dag , er ikke en guldgruppe , fordi der er gensidig forsørgerpligt så man bliver modregnet ægtefællens indtægt.

Så selvom jeg har prøvet at tjene 35-45000 om måneden , får man det ikke bedre af nu at få kr. 6785 udbetalt........

Det kræver sit til at få enderne til at nå sammen , specielt når man som jeg har drømme om at måske engang få en større båd , og kunne sejle mig en tur rundt i Limfjorden - Mariagerfjord - Randersfjord !!!!! 

Og pengene er ikke noget der hænger på træer i dag som pensionist , og med så lavt et rådigheds beløb , kan man ikke komme ind i banken efter noget , og det var der mange jeg syntes skulle prøve.......