HANDICAP SKILT - INVALIDE KORT

Jeg har det blå handicap skilt / Invalide kort i min bil.

Det giver den fordel at jeg må holde på " Handicap p-pladser " , og hvis de er optaget , må jeg holde på de kommunale afgift p-pladser gratis.

Der er også visse andre fordele ved at have sådan et kort.

Og der udfylder man en erklæring som man tager med ned til sin læge , som underskriver og derfefter indsender , man det på den adresse der står i vejledningen.

Så går der , hvis det bliver godkendt ca. 14 dage , så kommer der en talon , man skal hæfte et billed ind i , og sende det ind igen , hvor der også er et indbetalingskort på ca. kr. 500 , så kommer det retur , og gælder i 10 år.

Så kan ansøge om et " Ledsager kort " derefter , som kan benyttes til Entre billet til din ledsager , som så kan komme gratis ind med dig som indehaver af kortet.

Der er nogle simple regler angående det kort !!! 

Det skal være synligt i forruden både for og bagside , så det hjælper ikke blot at ligge det løst , så kan p-vagten ikke se billedet på tilhøren af kortet.

Ved misbrug , at der er andre end kort indehaveren der benytter kortet , kan det blive frataget for evigt.

Ulemper.

Jeg har følgende ulemper når jeg holder på en p-plads med handicap skiltet, som er at folk ikke tror at kortet er mit , og ikke kan se mit skjulte handicap, for jeg mangler jo ikke et ben eller en arm.

Og tit ved f.eks Bilka holder der tit , folk uden skilt , som lige venter på konen er inde og handle imens manden venter i bilen , hvis hun er så dårligt gående så burde hun få et kort selv , for " Dovenskab er ikke et handicap ".

Mit INVALIDESKILT I MELVIN

Mit INVALIDESKILT I MELVIN